Zapp îşi majorează capitalul cu aproape 275 mil. $

Acţionarii Zapp au aprobat, la sfârşitul lunii septembrie, majorarea capitalului social al companiei cu 9.262,4 miliarde lei (circa 275 milioane dolari), prin aport în numerar al acţionarilor sau conversia diferitelor împrumuturi ale acţionarilor acordate societăţii.

"Noile resurse financiare vor fi utilizate în principal pentru dezvoltarea reţelei Zapp. Vizăm extinderea semnificativă a ariei de acoperire. De altfel, în prezent se derulează lucrări în toată ţara care vor avea drept rezultat, până la sfârşitul anului, mărirea acoperirii la peste 90% din populaţia urbană şi 80% din teritoriu, precum şi îmbunătăţirea capacităţii reţelei", a declarat Cuneyt Turktan, Preşedintele Consiliului Director Zapp.

Operaţiunea va fi însoţită de emiterea unui număr de peste 370 milioane acţiuni, cu o valoare nominală de 25.000 lei fiecare. Plata titlurilor poate fi efectuată fie integral la data subscrierii, fie în proporţie de 30% la data subscrierii şi restul într-o perioadă de trei ani de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, respectiv 13 octombrie.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generatie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net