Zapp Internet Express, primul serviciu wireless broadband la nivel naţional, revoluţionează transferul de date din România

Zapp anuntă lansarea primului serviciu de comunicaţii mobile în bandă largă la nivel naţional, Zapp Internet Express, bazat pe tehnologia CDMA2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care va permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps.

"Intr-o lume din ce mai dinamică, timpul devine resursa principală. Viitorul aparţine celor care vor şti să valorifice timpul în mod eficient, celor care vor utiliza în mod inteligent soluţiile tehnologice de ultimă generatie. Este exact ceea ce ne propunem prin lansarea Zapp Internet Express, cel mai rapid serviciu de comunicaţii mobile în bandă largă din România: să ajutăm clienţii Zapp să devină mai eficienţi, să economisească timp şi bani", a declarat Cuneyt Turktan, Preşedintele Consiliului Director Zapp.

Cu Zapp Internet Express utilizatorii au posibilitatea să descarce fişiere muzicale şi video, să primească fotografii online, să-şi acceseze e-mailul sau reţeaua privată de la birou, în condiţii de mobilitate totală, la un nivel avansat al securităţii comunicării.

Mobilitatea oferită utilizatorilor Zapp Internet Express permite accesarea Internetului de oriunde din aria de acoperire a reţelei Zapp. Folosind modemul wireless Z010 conectat la un laptop, abonaţii au posibilitatea să lucreze în altă parte decât la birou sau acasă şi să recepţioneze rapid chiar şi documente de mari dimensiuni. Transferul de date în reţeaua CDMA 1xEV-DO se face la viteze de până la 2,4 Mbps (pentru download) şi până la 153,6 kbps (pentru upload).

Serviciul de transfer de date Zapp Internet Express este disponibil în reţeaua comercială Zapp în două variante: Zapp Internet Express 15 (abonament lunar 19 USD, 15 ore de Internet incluse) şi Zapp Internet Express 100 (abonament lunar 39 USD, 100 de ore de Intenet incluse), preţul modemului fiind de 99 USD pentru ambele tipuri de abonament. Traficul suplimentar de date se tarifează cu 2 cenţi/minut. Serviciul este disponibil în Bucureşti şi în toate municipiile reşedinţe de judeţ.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net