Prin Zapp, convorbiri internaţionale la tarife naţionale cu 80% din populaţia lumii

Zapp anunţă creşterea la 130 a numărului de ţări cu care convorbirile internaţionale beneficiază de cele mai mici tarife.

Astfel, pe lângă cele 110 destinaţii pentru care apelurile internaţionale au tarife de 0,19 USD/minut (pentru apeluri în reţelele fixe) şi 0,29 USD/minut (pentru apeluri în reţelele mobile), se adaugă 20 de destinaţii exotice: Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, Bermude, Cayman, Dominica, Republica Dominicană, Egipt, Grenada, Guatemala, Haiti, India, Jamaica, Panama, Reunion, Seychelles, Swaziland, Trinidad Tobago şi Turks&Caicos.

"Ca urmare a succesului înregistrat de serviciul Upgrade Internaţional lansat în primăvara anului trecut şi la cererea clienţilor noştri, am inclus şi destinaţii exotice în lista ţărilor către care apelurile din reţeaua Zapp au cele mai mici tarife, ajungând să avem acum o ofertă extrem de atractivă pentru 130 de destinaţii care acoperă circa 80% din populaţia lumii" - a declarat Cuneyt Turktan, Preşedintele Consiliului Director Zapp.

Opţiunea Upgrade Internaţional permite efectuarea de convorbiri internaţionale, la tarife competitive. Apelurile sunt diferenţiate în funcţie de tipul destinaţiei, respectiv 0,19 USD/minut pentru destinaţii fixe şi 0,29 USD/minut pentru destinaţii mobile, excepţie făcând cele către SUA şi Canada, care se tarifează unic, cu 0,19 USD/minut.

Accesul la serviciul Upgrade Internaţional se acordă în baza plăţii unei taxe lunare în valoare de 3 USD, care se adaugă oricărui abonament Zapp de voce sau date, fără a mai fi necesară constituirea vreunui depozit de garanţie.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii complete de comunicaţii de voce şi date, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 1x în banda de 450 MHz). Code Division Multiple Access (CDMA), una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, este dezvoltată şi exploatată comercial de compania americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi fondul de investiţii Omnia Holdings Ltd, din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net