Parteneriat Zapp - Depozitul de Calculatoare

Zapp şi Romsoft anuntă lansarea unui parteneriat comercial prin care serviciul Zapp Internet Express este disponibil şi în magazinele reţelei Depozitul de Calculatoare.

Acordul face parte din strategia de dezvoltare a Zapp, care doreşte să-şi concentreze eforturile şi pentru atragerea utilizatorilor individuali şi business care au nevoie de soluţii de conectivitate la Internet de mare viteză, de transfer de date, atât în condiţii fixe, cât şi de mobilitate totală. Parteneriatul va permite Zapp să devină mai accesibil pentru consumatorii care doresc soluţii tehnologice de ultimă generatie pentru accesul la Internet. Zapp Internet Express este primul serviciu de comunicaţii mobile în bandă largă la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps.

"Magazinele din reţeaua Depozitul de Calculatoare devin acum puncte convergente pentru client, calculator şi soluţia de conectivitate la Internet wireless broadband. Datorită acestei colaborări, le oferim clienţilor oportunitatea de a-şi cumpara din acelaşi magazin atât calculatorul, cât şi soluţia de conectare la Internet", a declarat Constantin Lucescu, Sales Director Zapp.

"Deschiderea către utilizatorul final, respectiv conceptul de magazin Depozitul de Calculatoare, a aparut ca o consecinţă a creşterii cererii de echipamente de tehnică de calcul. În ultima vreme, aria de interes a clienţilor noştri s-a extins şi către soluţiile de acces la Internet. Prin parteneriatul cu Zapp răspundem întocmai acestor noi necesităţi ale consumatorilor, oferind cea mai modernă soluţie de conectare la Internet", a declarat Mihai Marin, Retail Manager - Depozitul de Calculatoare.

Conceptul de magazin Depozitul de Calculatoare, destinat utilizatorilor finali, a fost lansat în anul 2002 de către Romsoft. Depozitul de Calculatoare comercializează, la cele mai bune preţuri de pe piaţă, o gamă completă de produse şi servicii IT (tehnologii avansate, o gamă variată de componente, echipamente multimedia, periferice, camere digitale etc.) ce acoperă atât zona entry-level, middle range, cât şi zona high-end. La nivel naţional, reţeaua de magazine Depozitul de Calculatoare totalizează 44 de magazine (9 în Bucureşti şi câte unul în 35 de municipii reşedinţă de judeţ).

Reţeaua de distribuţie Zapp este formată din 22 de magazine proprii şi mai mult de 200 de parteneri având peste 300 de puncte de prezenţă în mai mult de 80 de oraşe din ţară.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Despre ROMSOFT

C.N.D.P.I. ROMSOFT, societate pe acţiuni cu capital 100% românesc, este unul din cei mai importanţi distribuitori de componente de tehnică de calcul din România. Înfiinţată în 1991, Romsoft are în prezent peste 700 de angajaţi, birouri centrale în suprafaţă de 700 mp precum şi depozite centrale în suprafaţă de 2000 mp. Romsoft are certificare ISO 9001:2000, acordată de către compania Germanischer Lloyd România, membru al Germanischer Lloyd Germania.
Romsoft a înregistrat în 2003 o cifră de afaceri de 35 milioane USD, în creştere cu 16,5 milioane USD faţă de finele anului 2002. Pentru anul în curs, cifra de afaceri este estimată la 42 milioane USD.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net