Parteneriat comercial între Zapp şi Germanos

Zapp şi Germanos Telecom România anuntă lansarea unui parteneriat comercial între cele două companii.

Ca efect al acestei colaborări, din data de 17 septembrie 2004, produsele şi serviciile Zapp - pachete de voce şi date, telefoane şi accesorii - sunt disponibile în magazinele din reţeaua Germanos, în spaţii dedicate comercializării acestora. Parteneriatul Zapp-Germanos se bazează pe elemente strategice care, însumate, oferă avantaje competitive clienţilor.

Parteneriatul încheiat cu Germanos este un exemplu al capacităţii Zapp de a se adresa, prin oferirea de soluţii avansate de comunicaţii, şi altor segmente de piaţă, pe lângă cele existente.

"Suntem încântaţi că această colaborare ne permite să oferim, împreună cu Germanos, cel mai important retailer de telecomunicaţii din România, soluţii de comunicaţii de ultimă generaţie şi segmentului larg de consumatori" - a declarat Constantin Lucescu, Sales Director Zapp. "Acordul a fost încheiat, pe de o parte, în vederea satisfacerii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte standardul ridicat al produselor şi serviciilor Zapp, respectiv, pe de altă parte, pentru a beneficia de experienţa, profesionalismul şi resursele locale ale Germanos".

Lanţul de magazine Germanos oferă clienţilor săi posibilitatea alegerii, dintr-o largă varietate de modele de telefoane mobile şi servicii, a celei mai potrivite oferte dintr-un portofoliu generos de produse, care acum cuprinde şi soluţii bazate pe cele mai noi tehnologii. Parteneriatul cu Zapp completează oferta Germanos cu o serie de puncte forte : Internet de mare viteză, servicii de voce şi date extrem de atractive, e-mail direct pe telefonul mobil.

"Acordul a fost încheiat cu scopul de a veni în întâmpinarea clienţilor Germanos cu soluţii complete de comunicare. De asemenea, acest parteneriat ne oferă posibilitatea de a beneficia de serviciile unui operator în continuă dezvoltare precum Zapp, care asigură o abordare diferită, printr-o tehnologie nouă, în domeniul telecomunicaţiilor pe piaţa românească" - a declarat Lucian Dorobanţu, Director Comercial al Germanos Telecom România.

Extinderea ariei de acoperire şi dezvoltarea reţelei comerciale sunt direcţii strategice ale evoluţiei Zapp pe piaţa românească. Pe lângă cele 21 de magazine proprii, Zapp are o reţea de distribuţie formată din mai mult de 200 de parteneri, în peste 80 de oraşe din ţară. Alăturându-se acesteia cu o reţea teritorială de 72 de magazine, situate în 45 de oraşe din România, Germanos Telecom România devine cel mai mare partener Zapp.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii complete de comunicaţii de voce şi date, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 1x în banda de 450 MHz). Code Division Multiple Access (CDMA), una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, este dezvoltată şi exploatată comercial de compania americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi fondul de investiţii Omnia Holdings Ltd, din Orientul Mijlociu.

Despre lantul de magazine Germanos
Germanos Telecom România (www.germanos.ro) este parte a Grupului de Companii Germanos (www.germanosgroup.com), specializat în telecomunicaţii, în producerea şi distribuţia de baterii de consum şi de uz industrial, precum şi în comercializarea produselor tehnologice de actualitate.
Germanos şi-a început activitatea în România în 1996, cu un singur magazin. În anul 2000 a devenit companie de retail independentă, sub numele Germanos Telecom România SA. Numărul de magazine a crescut rapid. În prezent, lanţul de magazine Germanos numără 72 de unităţi, în peste 40 dintre cele mai mari oraşe din România.
Lanţul de magazine Germanos este cel mai mare retailer de produse şi servicii de telecomunicaţii din Europa Centrală şi de Est, cu peste 815 de magazine în 7 ţări (Bulgaria, Cipru, F.Y.R.O.M., Grecia, Polonia, România şi Ucraina).
Viziunea Germanos este de a "Conecta oamenii cu tehnologia" într-un mod simplu, prietenos şi sigur.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

E-mail: pr@zapp.ro

Lucian Dorobanţu
Director Comercial Germanos Telecom România
Telefon : 0788.106.634
E-mail: luciand@germanos.ro

web design by avantaj net