Noul telefon Z720i te prinde, te surprinde

Zapp anuntă lansarea primului telefon din oferta sa dotat cu cameră foto, blitz şi zoom digital, Z720i.

Fotografiile realizate cu ajutorul camerei foto încorporate în telefonul Z720i au o rezoluţie de 640x480 pixeli şi pot fi vizualizate direct pe ecranul cu 65.000 de culori al terminalului, sau, după descărcare, pe calculator.

Forma compactă, dimensiunile reduse, de 88 mm x 47 mm x 23 mm, precum şi greutatea de numai 100 grame definesc un model elegant şi rafinat. Telefonul are încorporat un modem de mare viteză (153,6 kbps) şi este dotat cu platforme de comunicare moderne, precum browser MME 3.0 şi BREW, care permit navigarea pe Internet şi comunicarea prin e-mail, inclusiv trimiterea fotografiilor direct de pe telefon.

În plus, Z720i are o gamă largă de funcţii utile: calendar, calculator, vibraţii, ora pe glob, cronometru, alarmă, editare intuitivă a textului în limbile română şi engleză. Telefonul dispune de melodii polifonice.

Agenda cuprinde 500 de locaţii a câte 3 numere de telefon şi o adresă de e-mail. Bateria Li-Ion de 1000mA îi conferă telefonului Z720i timp de convorbire de 155 minute şi timp de stand-by de 170 ore.

Noul telefon este disponibil în toate magazinele proprii Zapp şi în cele ale partenerilor, la preţul de 169 USD (valoare fără TVA) pentru toate tipurile de abonament.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net