Cel mai generos Moş Crăciun vine cu Oferta Aniversară Zapp 3 ani

Zapp anunţă lansarea Ofertei Aniversare Zapp 3 ani, prin care toti cei care optează pentru un abonament Zapp 500 Anytime până la 31 decembrie 2004, beneficiază lunar de:

Tarifele adiţionale sunt de 10 cenţi/minut pentru apelurile în reţeaua Zapp şi de 19 cenţi/minut pentru cele în alte reţele naţionale, iar taxa lunară de abonament este de 10 USD. În plus, pentru acest tip de abonament, telefonul Z110 poate fi achiziţionat la preţul promoţional de 19 USD. Oferta este disponibilă în toată reţeaua comercială Zapp - magazinele proprii şi cele ale dealerilor.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net