FAQ

FAQ

În această secţiune găseşti răspunsuri la întrebări precum: de ce să mă alătur echipei Zapp, care este cea mai bună metodă pentru a aplica la Zapp şi multe altele.

De ce să mă alătur echipei Zapp?

Considerăm că Zapp este un angajator de valoare mai ales datorită faptului că suntem preocupaţi de dezvoltarea unui mediu de muncă care asigură angajaţilor noştri o carieră de succes. Le permitem angajaţilor noştri să-şi asume responsabilitatea înca de la început şi le punem la dispoziţie mijloacele necesare pentru a-şi exploata cu succes talentul şi pentru a-şi explora potenţialul.

Este necesar să am cunoştinţe tehnice pentru a mă angaja la Zapp?

Nu. Angajaţii noştri provin din medii şi specializări diverse. Dar este adevarat că Zapp fiind o companie care are la bază una dintre cele mai avansate tehnologii din lume, avem o nevoie mai mare de persoane cu o specializare sau formare tehnică, fie cu experinţă sau proaspăt absolvenţi de Politehnică sau alte facultăţi de profil.

Ce tip de angajat prefară Zapp?

În atingerea obiectivelor noastre de business căutăm oameni cu diverse talente şi abilităţi. Nu întotdeauna căutăm persoane cu experienţă. În schimb întotdeauna apreciem minţile strălucite, persoanele capabile să se adapteze rapid la schimbări, persoanele care au iniţiativă, putere de decizie, au încredere în ei şi sunt dispuşi să depună o activitate întensă pentru atingerea obiectivelor şi să acumuleze mult şi repede.

Care este cea mai buna metodă pentru a aplica la Zapp?

Cea mai simplă cale este să urmezi indicaţiile din anunţul respectiv. Sau poţi să aplici direct de pe site-ul www.zapp.ro/career, unde ai la dispoziţie formularul online pentru a ne trimite CV-ul. Dacă este prima dată când vizitezi site-ul nostru, poţi să-ţi exprimi interesul într-o poziţie disponibilă prin accesarea secţiunilor "Studenţi şi Proaspeţi Absolvenţi" sau "Persoane cu experienţă". Când ai găsit o poziţie care ţi se potriveste, apasă doar butonul "Aplică". De asemenea poţi să ne trimiti CV-ul tău prin fax sau email. Metoda de aplicare la o poziţie preferată rămâne însă metoda online fie direct de pe website-ul nostru, fie de pe site-ul partenerilor noştri de recrutare.

Ce se întamplă după ce aplic pentru o anumită poziţie?

Informaţiile pe care tu ni le trimiţi prin intermediul formularului online ne permit să facem o evaluare preliminară, pentru a afla dacă experienţa sau abilităţile tale se potrivesc poziţiei respective. Dacă eşti potrivit pentru poziţia respectivă, o persoană de la departamentul de resurse umane te va contacta pentru a te invita la un interviu. Dacă nu ai fost selectat pentru poziţia la care ai aplicat, vom păstra CV-ul tău în baza noastră de date şi te vom ţine la curent cu alte oportunităţi de angajare.

Procesul de angajare presupune susţinerea de teste?

Pentru anumite poziţii este necesar susţinerea unui test de cunoştinţe sau aptitudini. Dacă poziţia pentru care aplici presupune susţinerea unei probe practice, vei fi informat la timp de locul şi ora testării. Pe baza rezultatelor obţinute la acest test, vei fi invitat la un nou interviu cu un reprezentant al departamentului de resurse umane.

Pot să aplic pentru mai mult de o poziţie în acelaşi timp? Este necesar să aplic separat pentru fiecare poziţie?

Poţi să aplici în acelaşi timp pentru cât de multe poziţii doreşti, atâta vreme cât ai calificările cerute de poziţia respectivă. Rugămintea noastră este să aplici separat pentru fiecare poziţie de care eşti interesat.

Cât de curând voi fi contactat?

Datorită unui volum ridicat de CV-uri pe care le primim pentru fiecare poziţie deschisă în compania noastră, contactam doar persoanele care au calificările cerute de o anumită poziţie. Un reprezentant al departamentului nostru de resurse umane va contacta aceste persoane în decurs de câteva săptămânii de la data aplicării.

Dacă nici una dintre poziţiile de pe site nu se potriveste calificărilor mele, pot totuşi să vă trimit CV-ul meu?

Desigur. Poţi oricum să ne trimiţi CV-ul tău la adresa jobs@zapp.ro, mentionând poziţia sau departamentul în care îţi doreşti să lucrezi. Vom păstra CV-ul tău în baza noastră de date şi te vom contacta imediat ce o astfel de poziţie devine disponibilă.

Dacă mă alătur echipei Zapp, voi benficia de programe de training/instruire?

Indiferent de oraşul în care vei lucra, în primele zile vei urma cursurile programului de inductie "New Hire Orientation Program". Apoi urmează programele de training profesional în funcţie de cerinţele fiecărui job în parte.

Zapp oferă şi oportunităţi de muncă pentru studenţi?

În acest moment, Zapp nu oferă programe de interni sau pentru studenţi. În schimb vă oferim un program normal sau cu jumătate de normă, care poate fi adaptat nevoilor şi programului vostru de studii. Astfel voi aveţi oportunitatea de a acumula experienţă practică fără a fi nevoit să vă neglijaţi studiile.

Cât de des sunt adaugate poziţii noi pe site-ul Zapp?

Lista de poziţii deschise este actualizată în mod frecvent. Prin urmare vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru cel puţin o dată pe lună.

web design by avantaj net