Cariere

Cariere

Din postura de companie multinaţională aflată în continuă dezvoltare, provocarea noastră este să creştem şi să dezvoltăm o nouă generaţie de colegi, respectiv "The Next Generation Employee". Această sarcină este unul dintre principiile care stau la baza culturii organizaţionale a companiei Zapp şi trebuie asumat de orice persoană care doreşte să se alăture echipei noastre.

Dezvoltarea, avansarea şi succesul personal şi profesional al fiecărui angajat într-un mediu de lucru modern, motivant şi plăcut sunt valori care se află la baza filosofiei noastre de resurse umane.

În acelaşi timp politica noastră de management a personalului şi programele specifice de instruire şi dezvoltare garantează că fiecare persoană este în locul care i se potriveşte şi la timpul în care i se potriveşte, asigurând în acest fel dezvoltarea optimă a fiecărui angajat.

Atitudinea fiecăruia dintre noi în relaţia cu celălat este bazată pe respect, încredere şi corectitudine. Interesele companiei sunt la baza acţiunilor noastre şi ne definesc atitudinea profesională: Dorim Să Reuşim Împreună!

Şi tu poţi acum să te alături nouă: The Next Generation Network!

  • Trimite CV

    Dacă nici una dintre poziţiile disponbile în acest moment nu se potrivesc calificărilor tale, trimite-ne oricum CV-ul tău la adresa jobs@zapp.ro, menţionând poziţia sau departamentul în care ai dori să lucrezi. afla mai mult

  • FAQ

    În această secţiune găseşti răspunsuri la întrebări precum: de ce să mă alătur echipei Zapp, care este cea mai bună metodă pentru a aplica la Zapp şi multe altele. afla mai mult

  • Posturi disponibile

    Compania noastră oferă acum diverse oportunităţi de carieră. afla mai mult

web design by avantaj net